Slider

Sales Support Horeca:

Bedrijven zoeken een beleving, persoonlijke aandacht. Het liefst snel, compleet en transparant. Waar de wereld in rap tempo verandert, geldt dat ook voor de manier waarop we zakendoen. Iedereen wordt zelfstandiger. Googlen is een werkwoord geworden. Maar: hoe ga je als hotel nu het verschil maken? Hoe spring je eruit ten opzichte van de rest?

Hoe breng je gastvrijheid en sales bijeen? Dat is wat ik doe!

2M Support helpt bij:

–  Ondersteuning op of opzetten van de sales/banqueting afdeling
–  Relatiebeheer uitbesteden
–  Online sales strategie bepalen en uitzetten

Sales

Soms wordt sales simpel uitgelegd als ‘het vullen van je zaak’. Maar er komt een hoop bij kijken. Geen ‘zaak’ is dezelfde. Sales is afhankelijk van je strategie en targets, maar ook van waar de grootste behoefte ligt. Gaat het om de zakelijke of toeristische markt, bij bestaande of nieuwe relaties, of kamers verhuren of juist vergaderruimtes?

Transparantie

De traditionele manier van verkopen en acquireren is de laatste jaren sterk veranderd. De transparantie is groot. Juist door het ontstaan van het grote aantal online intermediairs, zoals Booking.com en Expedia. Partijen die ook zogeheten rate parity vereisen. Toch zijn deze partijen voor de meeste hotels onmisbaar geworden. Daarnaast is alles online te vinden, waarmee andere zaken belangrijker zijn geworden.
Bijvoorbeeld:

–  Online vindbaarheid
–  Reviews/reputatie management
–  Samenwerkingen met onlinepartners
–  Een goede prijsstrategie

De beste manier?

Om dit voor elkaar te krijgen, heb je al bijna een fulltimer nodig. Maar is dat de beste manier? Graag bekijk ik samen met je de mogelijkheden van mijn inzet. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, ik lust graag koffie!